Vector illustration. Couple of blank opened magazine template with cover.

TOTS ELS DETALLS AL NEWSLETTER D’EMCCAT GRUP!

Després del seu Meeting Emccat Grup 2016 i VI Torneig de Pitch & Putt, el grup de compres havia de deixar reflectit tant èxit assolit durant la seva jornada professional. Motiu pel qual Emccat va decidir donar vida a una nova publicació oficial de la seva sisena trobada; The Newsletter.

Totes les pinzellades sobre la seva cita, es troben detallades a la revista digital; proveïdors expositors, socis d’Emccat, impressions d’ambdues cares del grup, objectius traçats i adquirits, no només en aquesta si no en totes les seves edicions.

Multitud de dades, recopilades amb l’objectiu d’apropar molt més l’experiència als professionals del nostre sector. Deixant a una banda la part de treball, Emccat Grup pretén reflectir amb aquesta revista l’ambient familiar i d’unió que el caracteritzen com a grup. Així com la gran suma de professionals que treballen diàriament per evolucionar, no només a nivell individual, si no global. I és que tant associats com proveïdors del grup, remen en una mateixa direcció per continuar creixent i aportant al mercat els seus punts més forts: preu, qualitat i assessorament.

Vector illustration. Couple of blank opened magazine template with cover.

Revista digital d’Emccat Grup, The Newsletter.