POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades de caràcter personal segons LOPD.

EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del lloc web: http://www.emccat.cat/  EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L., s’inclouen als fitxers automatitzats específics d’usuaris dels serveis d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l’acompliment de les tasques d’informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. Aquestes dades únicament seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l’únic objectiu de donar compliment a la finalitat anteriorment exposada.

EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. adopta les mesures necessàries per a garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.

L’usuari podrà en qualsevol moment exercir els drets d’accés, oposició, rectificació i cancel·lació reconeguts al citat Reglament (UE). L’exercici d’aquests drets pot realitzar-ho el mateix usuari a través de correu electrònic a: info@emccat.cat o a l’adreça: Pg. de les Lletres, Nº 13, 6è 2ª, 08221 Terrassa.

L’usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les actualitzades, comunicant els canvis a info@emccat.cat

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals?

A EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. tractarem les teves dades personals recaptades a través del lloc web: http://www.emccat.cat amb les següents finalitats:

  1. Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats a http://www.emccat.cat
  1. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions o publicitat d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. i del sector.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, enviant un correu electrònic a l’adreça indicada anteriorment. Els camps d’esmentats registres són de complementació obligatòria, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

Per quant temps es conserven les dades personals recaptades?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini per el qual poguessin derivar-se responsabilitats legals per els serveis prestats.

Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

  1. La sol·licitud d’informació dels serveis d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. els termes i les condicions que es posaran a la teva disposició en tot cas.
  2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, que t’informem posant a la teva disposició la present política de privacitat, que, després de la lectura d’aquesta, en cas d’estar conforme, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el mercat d’una casella disposada a aquest efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de manera errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada.

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. excepte obligació legal.

Dades recopilades per usuaris dels serveis

En els casos en què l’usuari inclogui fitxers de dades de caràcter personal als servidors d’allotjament compartit EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. no es fa responsable de l’incompliment per part de l’usuari del RGPD.

Retenció de dades en conformitat a la LSSI

EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. informa que, com a prestador de servei d’allotjament de dades i en virtut del que s’estableix en la Llei 34/2002 d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per a identificar l’origen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d’aquestes dades no afecta al secret de les comunicacions i només podran ser utilitzades en el marc d’una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a la disposició dels jutges, tribunals o del Ministeri que així ho requereixi.

La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l’Estat es farà en virtut al que es disposa en la normativa sobre protecció de dades personals.

Drets propietat intel·lectual

EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. és titular de tots els drets d’autor, propietat intel·lectual, industrial i quants altres drets guarden relació amb els continguts del lloc web http://www.emccat.cat i els serveis oferts en aquest, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada.

No es permet la reproducció, publicació o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web http://www.emccat.cat sense el consentiment previ o per escrit.

Propietat intel·lectual del software

L’usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per http://www.emccat.cat, fins i tot sent gratuïts o de disposició pública.

EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. disposa dels drets d’explotació i propietat intel·lectual necessaris del software. L’usuari no adquireix cap dret o llicència per el servei contractat, sobre el software necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessàries per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada d’aquests.

Per a tota actuació que excedeixi del compliment del contracte, l’usuari necessitarà autorització per escrit per part d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. quedant prohibit a l’usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura de fitxers dels servidors propietat d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. assumint tota la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir en els servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d’una actuació negligent o maliciosa per la seva part.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l’ús contrari a la legislació sobre la propietat intel·lectual dels serveis prestats per EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. i en particular de:

  • La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
  • La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, a judici d’EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
  • Els cracks, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat intel·lectual de tercers.
  • La recollida o utilització de dades personals d’altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint el que es disposa en Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes.
  • La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l’enviament de correu massiu no desitjat.

L’usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut de la seva web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d’hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals en referència a la propietat intel·lectual, els drets de tercers i la protecció de menors.

L’usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i a les regles que tenen a veure amb el funcionament del servei online, comerç electrònic, drets d’autor, manteniment de l’ordre públic, així com principis universals d’ús d’Internet.

Protecció de la informació allotjada

EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats als seus servidors, no obstant això, no es responsabilitza de la pèrdua o l’esborrat accidental de les dades per part dels usuaris. D’igual manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades per els usuaris, ja que esmentades dades podrien haver estat suprimides o modificades durant el període del temps transcorregut des de l’última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de back no inclouen la reposició dels continguts conservats a les còpies de seguretat realitzades per EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. quan aquesta pèrdua sigui imputable a l’usuari: en aquest cas, es determinarà una tarifa concorde a la complexitat i volum de la recuperació, sense prèvia acceptació de l’usuari.

La reposició de dades esborrades només està inclosa al preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L.

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. EMPRESES DE MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ DE CATALUNYA, S.L. no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònic equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris d’aquestes.

En tot cas, l’usuari, després d’acreditar la seva identitat, podrà sol·licitar que no se li faci arribar més informació comercial a través dels canals d’Atenció al Client.