madetres

Formació i unió per Emccat Grup

Durant l’any, Emccat Grup ha acudit a diferents trobades amb diversos dels seus proveïdors referenciats. Amb l’objectiu, no més d’apropar-se més als mateixos i reforçar el vincle entre ambdues parts, si no de connectar amb els seus productes i apropar-se a noves propostes comercials. En definitiva, aquestes jornades sempre es tracten d’invertir a ampliar coneixements i comprendre l’aplicació, la utilitat i compost dels productes que es posen a la disposició del grup, així com de conèixer de primera mà les millors solucions, tot el procés de producció, la historia i filosofia empresarial de la seva part proveïdora.

EMCCAT GRUP VISITA LA FÀBRICA DE MADETRES

Amb l’interès de mostrat tant la seva fàbrica com el seu Showroom, Madetres de Grupo Alvic, va organitzar a les seves instal·lacions ubicades a Vic, una visita guiada per als associats d’Emccat Grup. Mitjançant la que els socis van presenciar com treballa un dels seus proveïdors de cuines.

madetres

FORMACIÓ DE MAPEI ALS SOCIS

Mapei també es va sumar a la realització d’una jornada de formació per Emccat Grup, en la que va reunir a tota la seva part activa, a la seva seu de Sta. Perpetua. Amb l’objectiu de presentar novetat de producte i també destacant l’aplicació d’alguna de les seves referencies.

Segons comenta Ferrán Nájar, Director d’Emccat Grup –Aquest tipus d’accions, reforcen i vitalitzen la relació entre ambdues parts. Aportant una clau de l’èxit comercial; la comunicació. També permeten compartir multitud d’aspectes i coneixements sobre producte i empresa, que d’altra manera seria més complicat. Un dels punts forts, amb els que treballa el nostre grup és l’assessorament, cosa que també treballem i reforcem amb aquesta tipologia d’accions.

mapei-2