PAMESA

EMCCAT Grup visita el Showroom de Pamesa Cerámica

Abans d’acabar l’any 2022, els associats d’EMCCAT Grup van visitar la impressionant exposició de Pamesa i el remodelat Estadi de la Cerámica, en Vila-real (Castelló).

La jornada va començar a primera hora del matí, a les instal·lacions de Pamesa. Un lluent edifici, de grans finestrals i del color que representa al fabricant, i el qual disposa d’una  exposició de 1.000m2.

La trobada va ser especialment fructífera; per a conèixer aspectes de la companyia, així com els seus valors, el procés productiu de la firma i projectes de futur. La visita es va enfocar en reforçar el vincle entre els magatzems distribuïdors del grup i el proveïdor, promovent el compromís existent entre ambdues parts i l’oportunitat que significa treballar conjuntament.

Pamesa 1

A més de poder conèixer una mica més respecte al fabricant i les seves marques, a través de la cita al Showroom de Pamesa, els associats d’EMCCAT Grup es van endinsar en una experiència sensorial, servint com una gran mostra de les infinites possibilitats que ofereixen les seves col·leccions, al mateix temps que conèixer noves propostes i les últimes tendències del panorama ceràmic.

Durant el dia, els membres del grup de compres van conèixer l’àmplia varietat d’acabats disponibles, formats i tonalitats, i van percebre les diferents textures dels seus models. Tots ells, dissenyats per adaptar-se al gust i les necessitats de l’usuari, i que compleixen amb un mateix propòsit: crear projectes evocadors que, alhora, recreïn espais amb un caràcter sofisticat i innovador, complint amb el màxim confort.

Posteriorment, els associats d’EMCCAT Grup es van dirigir a l’Estadi de la Ceràmica, un símbol d’identitat per a la província de Castelló, i un gran aparador de producte ceràmic.

Pamesa 3