trobada emccat

EMCCAT Grup celebra la seva primera trobada per a la fidelització dels seus empleats amb el grup i associats

EMCCAT Grup va celebrar el seu primer “team building”, al qual van acudir més de 200 empleats, dels seus magatzems associats.

Mitjançant aquest esdeveniment, que es va dur a terme en un lloc privilegiat, van tenir l’objectiu de premiar la labor diària que exerceixen tots i cadascun dels professionals que treballen en els seus punts de venda i magatzems, així com continuar fomentant els seus valors empresarials, destacant la gran importància que representa la seva unió de grup.

Com dèiem, la trobada organitzada per EMCCAT Grup, es va realitzar en el lloc idoni; el camp de Pitch&Putt Vallés Golf (Terrassa – Barcelona), i dins d’una amena programació, els assistents van participar en diferents activitats durant la jornada i se’ls va obsequiar amb un lliurament de premis i regals.

Bé és sabut, que la comunicació és una clau fonamental per a l’eficiència de tota empresa. Per això, des d’EMCCAT Grup, es va decidir realitzar aquest esdeveniment, amb la finalitat de premiar i motivar a tots els professionals que treballen en els seus magatzems, enfortir a l’equip i homenatjar el seu esforç diari.

L’esdeveniment es va obrir, durant la tarda del dissabte, amb una activitat molt representativa per al grup; un clínic d’iniciació en el camp de pràctiques del Vallés Golf.

Trobada EMCCAT GRUP 2

Posteriorment, es va realitzar un tast de vins i cava en format concurs, en la qual es van organitzar els equips segons magatzem. Tots els participants van poder tastar diferents vins i caves, i per equips deduir o intuir les característiques específiques o procedència de cadascun d’ells. Finalment, el sommelier va revelar les respostes, i a més de sorprendre els concursants amb uns exquisits productes, es va descobrir al guanyador de l’activitat.

Trobada EMCCAT GRUP 1

En arribar la nit, en un ambient distès i familiar, els assistents van gaudir d’un sopar a l’aire lliure i van reviure la música dels setanta, vuitanta i noranta, amb un magnífic show del grup “Remember”, un inoblidable moment durant el qual es va escoltar tant música de l’època com temes més actuals. Per a donar per finalitzat tan especial esdeveniment, el director d’EMCCAT Grup va dedicar unes breus paraules d’agraïment a tots els empleats, en les quals va voler recordar la importància de la unió de grup i va transmetre la satisfacció de poder celebrar aquesta 1a trobada, que sens dubte serà la primera de moltes.

Trobada EMCCAT GRUP 3