MEETING EMCCAT GRUP 2023

La versió més sostenible del Meeting Emccat Grup, genera importants beneficis a la seva 13ª edició

Un any més, el MEETING D’EMCCAT GRUP conclou havent generat grans beneficis, així com un efecte molt positiu entre els seus assistents. El grup de compres tanca aquesta 13ª edició, havent complit amb la seva aportació anual per a la rehabilitació dins del sector de la construcció, posant en valor la seva ferm aposta per la qualitat de producte i en la incorporació de solucions, i pràctiques constructives més sostenibles.

 

MEETING EMCCAT GRUP 2023

Amb el mes de març, va arribar l’esperada XIII edició del MEETING EMCCAT GRUP, realitzat els dies 30 i 31 de març, al recinte firal de Terrassa (Barcelona). Un esdeveniment anual, que s’organitza i es celebra amb molta il·lusió. Durant el que, un any més, es va poder veure l’alt grau de complicitat entre tots els assistents, corroborant el compromís existent i amb el qual avancen els seus components de grup; associats, clients i proveïdors referenciats.

Meeting Emccat Grup

Durant la XIII jornada d’ EMCCAT Grup, esdeveniment celebrat a Terrassa, els dies 30 i 31 de març.

Tan ineludible cita, es tracta d’una exposició de productes, que serveix perquè importants maques, puguin mostrar el seu catàleg i presentar novetats, els seus beneficis, aplicacions i fer demostracions. Durant les jornades professionals i tècniques, promogudes per EMCCAT Grup, els seus associats i clients van recórrer el recinte firal, coneixent els avanços tecnològics i innovadors més actuals així com apropar-se a les propostes comercials d’una selecció dels seus proveïdors de grup, conegudes marques dins de l’àmbit nacional i internacional.

Constituint un gran aparador, amb els diferents grups de producte que treballen, durant els dos dies es va mostrar tot el que respecta a: productes generals per a la construcció, materials, eines i productes ferreters, PVC i equipaments, ceràmica convencional, paisatgisme i articles per al bany (aixetes, plats de dutxa, mampares, mobiliari…), el més nou en paviments i revestiments ceràmics, gran format, les seves novetats tècniques i dissenys més destacables, tendències per dur a terme projectes, amb una arquitectura que compleixi amb els paràmetres de confort, disseny i sostenibilitat, i molt més.

Associats, clients i proveïdors durant l’esdeveniment

Dintre de les diferents famílies de producte, que engloba la distribució de materials de construcció, reforma i obra nova, totes elles van estar representades, aconseguint conformar una gran proposta comercial de solucions integrals, d’avantguarda, professionals, de qualitat i sostenibles. Com és habitual, aquesta edició va tenir molt bona acollida per part de tots els assistents. Ja que fruit del treball, la inversió i l’esforç d’EMCCAT Grup, avui dia, han aconseguit afermar i posicionar el seu esdeveniment, estant molt ben considerat pels professionals que acudeixen al mateix. Per tant, es pot definir el MEETING D’EMCCAT GRUP com un punt de trobada crucial per als seus associats, clients, fabricants, distribuïdors, representants del gremi i agents del sector, reforma, rehabilitació, projecció i disseny de la llar.

“Com a grup de compres, tenim un gran esperit d’equip, i això és el que ens diferencia de la resta. Un dels nostres objectius és continuar consolidant la nostra marca dintre del mercat, i ens centrem en assolir un creixement conjunt, juntament amb els nostres magatzems distribuïdors, els seus clients i proveïdors referenciats”

Pel que fa a la programació:

El Meeting es va iniciar el dijous 30 de març, per la tarda, i va continuar l’endemà.

A l’acte d’inauguració, que es va portar a terme el 31 de març, el Director d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar, va agrair l’assistència a associats, clients i proveïdors. Fent èmfasi en la importància que suposa, després de tot l’esdevingut a nivell global, poder celebrar una nova edició del seu esdeveniment anual.

A la foto: el director general d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar, agraint l’assistència de proveïdors, associats i clients. L’alcalde de Terrassa, Il·lm. Sr. Jordi Ballart; Secretari general de la Cecot, Oriol Alba; Presidenta d’EMCCAT Grup, Teresa Prats i Presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Ninna Torres.

Després de la seva intervenció, va donar la paraula al secretari general de la Cecot, el Sr. Oriol Alba, qui també va transmetre un positiu i motivador missatge a tots els assistents.

Durant la intervenció del Sr. Oriol Alba, Secretari General de la Cecot. D’esquerra a dreta: President del Gremi de la Construcció del Vallès, Toni Palet; Director d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar; Alcalde de Terrassa, Il·lm. Sr. Jordi Ballart; Presidenta d’EMCCAT Grup, Teresa Prats i Presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Ninna Torres.

Finalment, el Sr. Jordi Ballart, il·lustríssim alcalde de la ciutat de Terrassa, va concloure amb l’acte inaugural, destacant l’esforç del grup de compres, així com el de tots els professionals allà presents i alhora va expressar el seu agraïment per escollir, un any més, la ciutat de Terrassa per a la celebració de l’esdeveniment.

El MEETING D’EMCCAT GRUP 2023, es va inaugurar al públic (associats, clients i proveïdors) a través del tradicional acte de tall de cinta, un gest molt significatiu. Portat a terme per l’Alcalde de Terrassa, Il·lm. Sr. Jordi Ballart i el Director General d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar.

Durant l’acte d’inauguració també van estar presents la Presidenta del grup, Teresa Prats; la Tinenta d’alcalde, Núria Marín; el president del Gremi de la construcció del Vallès, Toni Palet, la presidenta del Cercle Cecot de Joves Empresaris, Ninna Torres.

Durant el divendres 31 de març, es va portar a terme la jornada de treball, que es va combinar amb moments d’entreteniment. El mag Miki es va convertir en el centre d’atenció, doncs durant la fira, va sorprendre al assistents i expositors amb els seus trucs de màgia. L’esdeveniment també va estar amenitzat amb música en directe, a càrrec del reconegut saxofonista Pep Poblet, qui ja és una presència habitual dintre del MEETING EMCCAT GRUP.

Com a colofó final, a la nit, es va congregar als seus associats, clients i proveïdors, a l’hotel don Candido de Terassa,  per a portar a terme el gran sopar de gala. Durant la que es va comptar amb l’assistència de convidats especials, es va fer entrega dels seus premis a la reforma, obra nova i construcció 2022-23 i es va gaudir de diferents actuacions en directe.

Sopar de Gala MEETING EMCCAT GRUP 2023

El director d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar, juntament amb l’alcalde de Terrassa, Il·lm. Sr. Jordi Ballart, van fer entrega dels “IV Premis a la reforma, obra nova i construcció en general 2022-23”, convocats per EMCCAT Grup.

El projecte guanyador d’aquesta edició ha estat un habitatge d’obra nova, situat a Torelló, realitzat pel constructor Xavier Caralt i presentat pel magatzem EMCCAT ARQUIMATT.

Il·lm. Alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart i Director d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar, fent entrega del 1er premi.

El segon premi va ser per al projecte de reforma d’un local a botiga, situat a Mallorca, realitzat pel constructor Pere Joan Oliver i presentat pel magatzem EMCCAT PREFABRICATS CARBONELL.

Ferran Nájar, Director d’EMCCAT Grup, amb els guanyadors del 2n premi; Toni Carbonell d’EMCCAT PREFABRICATS CARBONELL i Pere Joan Oliver, constructor del projecte.

El Tercer premi es va atorgar al projecte d’un habitatge familiar d’obra nova, situat al Pont de Vilomara. Realitzat pel constructor David Maldonado i l’arquitecta tècnica, Arantza Garitonandia, i presentat per l’associat EMCCAT CASA ARIMANY.

Ferran Nájar Director d’EMCCAT Grup amb els guanyadors del 3er premi; Arantza Garitonandia i David Maldonado, arquitecta tècnica i constructor del projecte, i Dolors Claret d’EMCCAT CASA ARIMANY.

Per últim, es va atorgar una menció especial al constructor Marc Darnés i al magatzem EMCCAT ROURA I PUJOL, per un projecte de rehabilitació, d’un edifici familiar ubicat a Figueres.

Durant l’entrega de premis: El director d’EMCCAT Grup, Ferran Nájar; Il·lm. Alcalde de Terrassa, Sr. Jordi Ballart; Carles Roura i Eduard Pujol d’EMCCAT ROURA I PUJOL i el constructor del projecte, Marc Darnés.

Abans de finalitzar la vetllada, els assistents, van gaudir d’un carismàtic show de la parella artística de mags: Arkadio i Solange, un espectacle de màgia i il·lusionisme que va deixar a tots sense paraules. German Vilar, el mag violinista, també va tenir la seva intervenció durant la nit. El polifacètic artista, va delectar al públic amb un divertit i emocionant show acompanyat pel seu violó elèctric.

Arkadio, mago Miki, Solange i Germán Villar, el mago violinista.

Aquesta 13ª edició ha complert de nou amb totes les expectatives, i en general, les sensacions al llarg dels dos dies han estat favorables, tant entre els associats del grup, clients i empreses patrocinadores. Com dèiem ha estat una gran oportunitat per a generar una important xifra de negoci i els ha permès seguir creixent de forma conjunta, sota el prisma familiar i d’unió que ha definit al grup des dels seus inicis dintre del sector.

Arkadio i Solange durant la seva actuació.