imatge meeting

L’èxit Meeting Emccat Grup 2016 i VI Torneig de Pitch&Putt

Emccat Grup va acollir a més de 400 professionals del sector de la construcció durant els passats dies 9 i 10 de Juny de 2016 al seu esdeveniment anual: Meeting Emccat Grup 2016 y VI Torneig de Pitch&Putt. Jornada que va concloure sent tot un èxit i creixent respecte a l’any anterior, tant en assistents com en volum de negoci.

El Grup de compres es va superar durant aquesta nova edició del seu Meeting Emccat Grup, congregant a tota la seva part activa i a més de 45 proveïdors referenciats, els que van acudir en qualitat d’expositor. Marques reconegudes tant a l’àmbit Nacional com Internacional van contribuir en aquesta nova edició, la que sense dubte es va tancar complint tots els objectius fixats prèviament a la seva celebració.

Com en passades edicions, la convocatòria d’aquest any es va realitzar al conegut Hotel Don Candido de Terrassa (Barcelona) el que va ser ambientat totalment al més propi estil Emccat Grup, personalitzat fins al més mínim detall i fusionant l’elegància de l’Hotel juntament amb la que el grup de compres dissenya habitualment.

F

Escenari Meeting Emccat Grup 2016 a l’Hotel Don Candido

Després de la intensa jornada de treball realitzada durant dos dies, els associats del grup de compres, els seus principals clients i els proveïdors que van participar al Meeting Emccat Grup, es van dirigir al camp el Vallès Golf, per iniciar el que seria el seu VI torneig de Pitch&Putt, activitat característica de l’esdeveniment anual d’Emccat Grup i que cada any aconsegueix consolidar i realçar les relacions comercials entre totes les parts que formen el grup.

DF3

VI Torneig de Pitch & Putt d’Emccat Grup

Després de finalitzar l’activitat que va iniciar amb tota la trajectòria del moviment Meeting Emccat Grup, els assistents van tornar a l’Hotel Don Candido per donar pas un any més al Còctel que es celebra prèviament al sopar de Gala. Associats i proveïdors van tenir l’oportunitat de estrènyer llaços a un ambient més càlid i tranquil, on el Saxofonista Pep Poblet va delitar amb la seva música als assistents, donant el toc dinàmic, elegant i modern que caracteritza al grup de compres.

Sense dubte el grup de compres es troba en un dels seus millors moments, i com no podia ser d’altre manera va decidir donar fi a la vetllada amb magnificència amb el seu conegut sopar de Gala. Iniciant amb una ponència a càrrec de l’economista més emblemàtic i mediàtic del moment:  Jose Maria Gay de Liébana.

ASDSDASDA

Ferran Nájar, director d’Emccat Grup i l’economista José Mª Gay de Liébana.

Un altre moment destacat de la vetllada va ser l’entrega del 1er Premi a la Reforma promogut per el grup, sent nombrat per el jurat composat per la presidenta del grup; Núria Casamiquela, el director del mateix; Ferran Nájar i l’arquitecte Joan Bartra, es va fer entrega d’aquest primer premi de 6.000€ a l’arquitecte Luca Cerullo, el que va ser escollit guanyador per las figures ja esmentades i un altre membre del consell d’administració i anterior president d’Emccat Grup; Joan Aymerich.

ASDASDAS

De dreta a esquerra; l’arquitecte Joan Bartra, Núria Casamiquela, presidenta d’Emccat Grup,

Lucca Cerullo, guanyador del premi i Ferran Nájar, director d’Emccat Grup.

Després d’una entranyable vetllada, el grup de compres va donar fi a aquesta última edició del Meeting Emccat Grup 2016 amb l’ajuda del grup d’animació Remember, el que va animar a tots els assistents i va donar el toc final a l’esdeveniment. Una magnifica cloenda de la jornada de la qual s’espera un resultat fructífer, en la que s’ha incrementat tant el volum de vendes considerablement com el número d’assistents. Empreses d’alta gamma i  reconegudes dins del món de la construcció així com noves presències a nivell expositor; Ford Covesa i Huawei, els que van fer la seva aportació per fer de l’esdeveniment tot un èxit. Tal com venim dient, el grup de compres es troba en un dels seus millors moments, creixent constantment tant en xifres com associats, combinació que fa que la marca Emccat Grup continuï evolucionant diàriament, sent així un referent dins dels territoris als que actua.