Presentació Propamsa

Propamsa i la presentació del seu nou producte als socis d’Emccat Grup

El proveïdor va presentar als socis d’Emccat Grup el seu nou producte PAM ecogel sense pols. Un nou adhesiu flexible i deformable, amb fibres, en consistència gel i lliure de pols per a la col·locació de peces ceràmiques.

Presentació de Propamsa a Emccat Grup

Propamsa va estar present el passat 28 de Juny a la Reunió de Socis celebrada per el grup de compres, durant la qual els seus representants van explicar les peculiars característiques del seu nou producte; PAM ecogel sense pols.

La trobada, que es va portar a terme en Terrassa, va comptar amb l’assistència de tots els associats del grup a més dels responsables de la coneguda marca, que van informar sobre els avantatges d’aquesta nova referència i van fer una demostració in situ del producte en qüestió.

Reunió de socis Emccat Grup

Reunió de socis Emccat Grup

Emccat Grup continua reforçant les seves relacions comercials amb els seus proveïdors, sempre apostant per la qualitat i garanties que els ofereixen, així com la contínua formació i preocupació que tenint d’informar envers als beneficis, prestacions i altres aspectes que comporta treballar amb la seva marca.

A través d’aquesta última presentació de Porpamsa, els associats d’Emccat Grup van poder conèixer la innovadora tecnologia d’aquesta nova referència i aprofundir en les seves característiques més especials i tècniques, a la vegada que sentir un suport tan important per part de la marca.

Presentació de Propamsa