T. Martorell

Emccat T. Martorell presenta les seves novetats

El passat 7 de Juliol, l’associat Emccat T. Martorell va estar present a la coneguda fira del Comerç de la Roca del Vallès, celebrada a la Plaça Ca Torrents. 

Durant la trobada, l’agrupació de comerciants de la zona va oferir una festa per a tots els públics dins d’un entorn familiar i agradable, on a més del muntatge de diversos stands, es van dur a terme alguns tallers i activitats lúdiques.

Stand d'Emccat T.Martorell

Stand d’Emccat T.Martorell

Stand T.Martorell 2

Segons ens comenten des d’Emccat T. Martorell, aquesta gran festa a l’aire lliure va ser tot un èxit, on es van poder donar a conèixer els diferents productes de qualitat, aspectes empresarials i els serveis que ofereixen els comerços associats de la zona de la Roca del Vallès.

Va ser la primera edició a la qual l’actiu magatzem d’Emccat Grup va participar, i de la qual han recollit molt positives sensacions. Emccat T. Martorell va aprofitar la trobada per a presentar des de diversos productes químics com la seva pintura de marca pròpia by Emccat Grup, amb un aspecte totalment renovat, diferents tipus d’esmalt que disposen, models de gespa artificial i la tarima sintètica d’última generació Supradeck, al mateix temps que oferir diferents models d’ulleres de protecció de Pegaso, un dels seus proveïdors de grup.

T. Martorell

L’associat d’Emccat Grup a la fira de la Roca del Vallès

A més de reflectir de forma física la qualitat d’algunes de les seves referències, l’associat va aprofitar per repartir una de les seves publicacions de grup; la seva revista Viu Emccat, una acció molt encertada i reeixida de la qual ja s’han editat 4 números i que recull infinitat de possibilitats que ofereixen els seus magatzems distribuïdors.

Es pot dir que Emccat T. Martorell es defineix per el tracte familiar que brinda als seus clients, la proximitat i la professionalitat amb la qual els assessoren, i acudint a aquest tipus d’actes l’associat busca potenciar tant el servei que presta com els productes i garanties amb les quals treballen.

T. Martorell stand

Amb aquesta nova participació es va poder donar a conèixer novament, la gamma de solucions que disposa el grup de compres i que es poden troben als punts de venda d’Emccat Grup.