IMATGE

EMCCAT GRUP PRESENTA: EL SEU NOU AGLOMERAT EN FRED BUILDCLASS BY EMCCAT (High quality Materials)

Emccat Grup presenta una nova incorporació a la seva cartera de productes de marca pròpia: L’Aglomerat en fred by Emccat, un producte d’altes prestacions que inclou la seva marca Buildclass by Emccat (High Quality Materials).

LOGOTIP

El grup de compres ha decidit apostar per la incorporació d’aquest nou producte per a continuar aportant als seus magatzems associats una altra solució més, totalment competitiva, de qualitat i màximes garanties, a la seva mateixa vegada que proporcionar la comercialització de productes professionals als seus consumidors.

I sota aquestes pretensions, presenta el seu nou AGLOMERAT EN FRED BUILDCLASS BY EMCCAT , producte asfàltic elaborat amb elements d’alta qualitat.

Que a més de consolidar la seva marca comercial, fa que continuï posicionant-se com a grup de referència, dins del mercat de la distribució de materials per a la construcció a Catalunya, Andorra i Balears.

Emccat Grup vol tenir el compromís d’aportar valors de qualitat al mercat, i d’aquesta manera oferir alternatives, amb productes de qualitat, així com un assessorament pròxim i de confiança. Amb la responsabilitat d’aportar materials que permetin a tots els seus clients resultats sostenibles, duradors i satisfactoris.

PRODUCTE NOU

Aglomerat en fred by Emccat