Imatge Meeting Emccat Grup 2019

Emccat Grup anuncia el seu esdeveniment anual Meeting Emccat Grup 2019

El grup de compres ha escollit novament la ciutat de Terrassa com a amfitriona del seu esdeveniment MEETING EMCCAT GRUP els pròxims 2 i 3 de Maig. Una cita que tindrà lloc en el Recinte Firal de la ciutat i que té previst congregar a multitud de professionals del sector així com als seus principals proveïdors.

LOGO MEETING EMCCAT GRUP 2019

“L’organització d’aquest esdeveniment, que s’ha convertit en una tradició, estima congregar a més de 400 assistents entre proveïdors, associats, clients i professionals del sector”

El que va començar sent una petita trobada empresarial, avui dia es tracta d’una fira interprofessional que aconsegueix reunir en un mateix espai a multitud de professionals del sector , marques i fabricants coneguts a nivell Mundial. Aquesta congregació d’EMCCAT GRUP aglutina des de productes generals per a la construcció i reforma, referències químiques, matèries primeres i fins als dissenys ceràmics més punters, aixeteria, mobiliari de bany, plats de dutxa, mampares i una infinitat més de referències. Sent un gran aparador tant per als socis d’Emccat Grup com per als clients d’aquests.

Per a la posada en escena d’aquesta nova edició del seu esdeveniment anual, EMCCAT GRUP compta amb el suport de tota la seva part associada i els seus principals proveïdors, entre els quals es troben importants marques Nacionals i Internacionals, i que ja són fidels a la ineludible cita del grup.

Imatge Meeting Emccat Grup 2019

Imatge Meeting Emccat Grup 2019

Aquest important esdeveniment continua evolucionant gràcies a la unió de les diferents empreses que acudeixen a exposar els seus productes i novetats, així com per a continuar brindant un suport constant a la part activa d’EMCCAT GRUP, i sens dubte gràcies a la important labor que exerceix cadascun dels seus associats a fer ressò d’aquest i difondre la seva celebració entre els seus clients.

Segons fonts d’Emccat Grup, estan molt satisfets de poder continuar celebrant el seu esdeveniment, que continuï creixent i millorant després de cada edició.

El grup entra en el 9è any celebrant el seu MEETING EMCCAT GRUP, com dèiem ja es tracta de tota una tradició a la qual cada any se sumen noves incorporacions expositores, i creix en nombre de visitants, dos dies durant què es realitza un molt bon volum de compres i es treballa per a continuar creixent conjuntament

«El MEETING EMCCAT GRUP es tracta d’un punt de trobada clau per als distribuïdors i fabricants referenciats així com per als seus magatzems associats i clients»

Moments captats durant l'últim Meeting d'Emccat Grup

Moments captats durant l’últim Meeting d’Emccat Grup

El programa d’aquest any abordarà la seva jornada professional durant tots dos dies, durant els quals es reforçaran les relacions comercials, es donarà l’oportunitat a nous distribuïdors i fabricants de presentar les seves propostes comercials i crear una vinculació directa amb la part activa d’EMCCAT GRUP, sent un bon moment per a intercanviar opinions i establir relacions sòlides i duradores.

En definitiva es treballa i s’aposta per una col·laboració conjunta que beneficiï a totes les parts que participin en aquest esdeveniment; proveïdors, associats, clients i agents externs com poden ser; Aparelladors, Arquitectes, Enginyers i tot tipus de professionals del sector.

 

EMCCAT GRUP