Imatge Premis a la Reforma 2018-19

TOTS ELS DETALLS DE LA NOVA CONVOCATÒRIA DELS PREMIS A la REFORMA, REHABILITACIÓ I OBRA NOVA 2020 D’EMCCAT GRUP

Emccat Grup ja a iniciat el procés de selecció per als seus Premis a la Reforma 2020 by Emccat, els guanyadors dels quals seran anunciats durant el seu Meeting 2020, coincidint amb el seu 10è Aniversari dintre del sector, i sent tot un referent. Aquest nou lliurament recull diferents i importants novetats… Un nou repte per a Emccat Grup!!

Durant aquesta nova edició promoguda pel grup de compres s’inclouen diverses novetats, i és que Emccat Grup ha decidit fer-ho especial, celebrant amb magnificència una dècada dins del sector de la construcció i la reforma.

Amb aquest certamen, el grup de compres vol premiar tota Reforma, Rehabilitació i Obra nova, que s’hagi dut a terme en les seves zones d’actuació: Catalunya, Andorra i Illes Balears, convocatòria que va quedar oberta des de Gener de 2019 i el termini d’admissió finalitzarà l’any vinent.

Imatge Premis a la Reforma 2018-19

Imatge Premis a la Reforma 2018-19

Qui pot optar a aquests premis? Com a les anteriors entregues podrà participar qualsevol Arquitecte, Arquitecte Tècnic (Aparellador), Interiorista o Enginyer que compleixi amb els paràmetres i requisits estipulats. Entre els paràmetres que es valoraran es troba:

/ La Sostenibilitat desenvolupada en el projecte

/ Confortabilitat

/ Disseny Interior i Exterior

/ Creativitat, disseny i innovació

/ Utilització de productes de marca pròpia by Emccat o dels proveïdors referenciats de grup.

Com dèiem aquest tercer lliurament serà especial i diferent començant pel reconeixement als guanyadors i premis. Aquesta vegada i perquè es vegin implicades totes les parts que han treballat en el projecte es farà entrega d’un 1r premi a l’Arquitecte, Al Constructor i al Magatzem associat d’Emccat Grup a través del qual s’hagi presentat el projecte.

Quina és la finalitat que es proposa Emccat amb aquest canvi? Com dèiem implicar a totes les parts que han donat vida al projecte en concret, fer-los participis i a l’una reforçar les relacions i vincles professionals ja existents.

Però això no és tot, no només es premiarà un projecte guanyador, si no que hi haurà un 1r, 2do i 3er Premi, seguint el patró d’Arquitecte, Constructor i Magatzem Emccat Grup.

Emccat Grup se sent orgullós dels últims certàmens, donat que l’acollida entre els participants ha estat molt bona i ha servit de molt per a posicionar al grup de compres com tot un referent de marca, així com continuar promovent els seus valors fonamentals.