Idral

Emccat Grup segueix treballant en el desenvolupament i introducció d’innovadores solucions

El grup de compres segueix potenciant als seus proveïdors de grup i introdueix noves alternatives per oferir als seus associats les millors i més noves solucions que els permetin ser més competitius.

Emccat Grup amplia la seva cartera de proveïdors referenciats amb l’entrada al grup de Idral Spa. Marca que basa els seus esforços en el desenvolupament de mitjans d’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i de tercera edat, respectant l’estalvi d’aigua i requisits d’higiene.

logotips

Idral Spa es va fundar l’any 1970 i entre els seus invents està l’aixeta a pedal. Amb els anys s’ha anat especialitzant en solucions temporitzades i electròniques per a espais públics i comercials, amb diferents necessitats.

Durant els últims anys, Emccat Grup ha experimentat un important canvi, el grup de compres ha treballat amb fermesa per aconseguir la seva evolució empresarial, actualitzant-se a cada temps i ha anat incorporant a la seva cartera de productes les novetats del moment.

684A2253

Amb aquest increment de solucions, ha aconseguit proveir als seus magatzems associats d’innombrables capacitats competitives, alternatives i mitjans amb els quals cobrir les seves zones, a més de posicionar-se com un referent distribuïdor de materials de construcció, reforma i disseny.

El grup de compres ha escollit a Idral Spa, donat que compleix amb els requisits que treballen amb les seves marques referenciades, bon producte, qualitat 10 i preus interessants, valors que segellen novament el seu compromís i reforcen la relació dels magatzems Emccat Grup cap als seus clients.

Aquest nou proveïdor, incorpora una important selecció d’actuals i innovadors dissenys d’alta qualitat, important diversitat de combinacions amb els models més exclusius d’aixetes, barres, seients, accessoris, etc. per equipar espais de la manera més confortable, amb els quals podran proveir i satisfer les necessitats d’un gran col·lectiu amb diferents perfils de client.

Destaquem que amb aquesta incorporació, Emccat Grup fa créixer la seva àmplia gamma de famílies de producte, segueix renovant-se i proporcionant a la seva part activa condicions comercials amb marques líders, que compten amb innovació, qualitat i preu.

684A0918