LOGO ENERBÍO

EL BIOCOMBUSTIBLE S’OBRE CAMÍ EN EMCCAT GRUP

La central dLOGO ENERBÍOe compres EMCCAT Grup es decanta per productes que cuiden el medi ambient, pactant una de les aliances més ecològiques, amb ENERBÍO.

Així mateix a principis del mes d’Octubre de 2015 s’oficialitzava un pacte de col·laboració entre EMCCAT Grup i APLICACIONS ENERGÈTIQUES DE LA FUSTA més conegut com ENERBÍO, dedicat al sector de les energies biodegradables i la biomassa, en el que el segon passa a formar part de la llista de proveïdors referenciats del grup de compres Català.

En l’actualitat moltes de les empreses existents posen en pràctica la col·laboració amb el medi ambient fent que els seus productes contaminin el mínim possible, fent-se partícips en millorar la causa i dedicant els seus esforços per tal de contribuir i ocupar-se al màxim possible de protegir-lo, per això mateix, el nou proveïdor d’EMCCAT Grup va decidir apostar per la fabricació i introducció al mercat del pèl·let, bio-combustible natural amb certificat de qualitat i 100% elaborat a base de fusta.

ENERBÍO, amb 6 anys d’experiència en el sector ofereix la millor i més responsable solució sense contaminar l’entorn, donat que són conscients de la importància de l’energia tant en les presents com futures generacions, aportant recursos renovables pel benefici global.

Un dels objectius principals que té EMCCAT Grup amb aquesta aliança és contribuir amb la causa del medi apostant per proveïdors que ofereixen tant un servei qualitatiu com la garantia del producte que comercialitzen, a més pretenen aportar al sector al que es dedica la innovació i els valors afegits que el diferencien dels seus competidors.

Destaquem que amb aquesta nova incorporació EMCCAT Grup compta amb una àmplia gamma de famílies de producte, actualitzant-se contínuament i sumant un llarg llistat de proveïdor Premium, que abasteixen a la seva part associada de convenis amb marques líders i innovadores del mercat, equilibrant qualitat i preu en tots els productes i serveis que posen a disposició dels seus clients.

 

ESCENARI ENERBÍO