Premi reforma

1er Premi a la Reforma Emccat Grup

En iniciar aquest nou any 2016, Emccat Grup treu al mercat diferents iniciatives i moviments que el posicionen com a grup de referència a les zones en les que opera, implantant valors diferencials i afegits que pas a pas el fan créixer i fidelitzar als seus clients i professionals. Així mateix el mes passat es va obrir el període de selecció per participar en el seu 1er premi a la Reforma/Rehabilitació 2015-2016.

Amb aquesta primera edició, Emccat Grup pretén reconèixer els projectes de les reformes més destacades a les zones d’interacció en les que operen els magatzems associats del grup, convocant a tots els professionals que hagin dissenyat i acabat els seus projectes entre les dates 01 de gener de 2015 i 30 d’abril de 2016.

Des de la central d’Emccat es treballa diàriament per enfocar i promoure la reforma, reconstrucció i disseny de la llar en general des d’ un punt de vista diferent, i és per aquest motiu que el grup de compres no deixa de superar-se i reforçar la seva firma comercial amb nous propòsits.

En aquest 1er premi es valorarà i es fixarà l’atenció en la sostenibilitat i la confortabilitat de les obres, en l’interiorisme i l’exterior dels projectes, el disseny i la innovació emprades per la seva realització, i a més es tindrà en compte la utilització de productes by Emccat Grup.

El premi que promou el grup de compres va dirigit a arquitectes, arquitectes tècnics (aparelladors), interioristes i enginyers que com es detallava anteriorment, hagin realitzat les seves obres a Catalunya, Andorra o Illes Balears. Cada participant disposat a participar en aquest primer certamen Emccat Grup, podrà presentar un màxim de 4 obres.

En quant a l’entrega del premi i reconeixement del guanyador, es portarà a terme durant la propera edició del seu exitós Meeting Emccat Grup 2016, concretament al seu sopar de gala. El qual congrega cada any a més de 400 professionals del sector de la construcció i a marques reconegudes tant a l’àmbit nacional com a l’internacional i d’alt prestigi així com nombrosos clients dels seus magatzems associats.

El jurat que valorarà les obres i escollirà la guanyadora, està compost per el Sr. Joan Bartra Ripollès, aparellador i arquitecte amb una llarga experiència i trajectòria professional; Núria Casamiquela, presidenta d’Emccat Grup; Ferran Najar, director d’Emccat Grup i Joan Aymerich, anterior president d’Emccat Grup i actual membre del consell. Tots ells compten amb la professionalitat i la trajectòria que mereix el sector, així com el criteri necessari per aquesta tipologia d’esdeveniments.

Amb aquest 1er Premi a la Reforma està previst que el guanyador sigui compensat amb una quantia de 6.000€, i es reconeixerà el seu projecte davant d’ una multitud de professionals dedicats al món de la construcció.

 

 

Premi reforma