ALCÚDIA

LA DIRECCIÓ D’EMCCAT GRUP VISITA ALS SEUS ASSOCIATS D’ALCÚDIA

El passat 19 de setembre la direcció d’ EMCCAT Grup visitava el nou centre de treball implantat a Alcúdia (Mallorca), creat per un dels seus associats més veterans; EMCCAT PREFABRICATS CARBONELL.

Carregats d’il·lusió, ganes i esforç la família Carbonell el passat estiu posà en funcionament aquest nou projecte amb la finalitat d’expandir-se a nivell territorial per Sa Illa i donar la millor solució a les necessitats dels seus clients.

Ferreteria, Tancaments, Prefabricats de formigó, Ciments, Jardineria són algunes de les famílies que aquest nou i segon magatzem familiar disposa per tal d’abastir el mercat de la zona, referències amb les que el soci EMCCAT Grup ja treballava anteriorment en el seu primer centre situat a Maria de la Salut (Mallorca).

Amb aquest nou punt de venda el grup de materials per a la construcció EMCCAT Grup compleix el seu objectiu de cobrir les zones que des d’un principi van decidir que volien abastir, disposant així de més de 30 punts de venda distribuïts per tota Catalunya, Andorra i Balears dels quals són propietaris els seus associats.

ALCÚDIA