Valentí Carbonell d'Emccat Materials del Freser amb Ferran Nájar, Director d' Emccat Grup.

EMCCAT MATERIALS DEL FRESER, NOU SOCI D’EMCCAT GRUP

El passat mes de Juny, Emccat Materials del Freser es va incorporar com a nou membre associat d’Emccat Grup. Amb aquesta nova incorporació, el grup de compres continua expandint-se en els territoris de Catalunya, Andorra i Illes Balears.

Emccat Grup ha reforçat la seva presència a Catalunya, concretament a la zona de Girona. Situat als afores de Ribes de Freser, en direcció al poble de Pardines (Girona) es localitza el magatzem d’aquesta recent incorporació al grup, Emccat Materials del Freser. Al capdavant del negoci familiar es troben el Sr. Valentí Carbonell i el Sr. Albert Carbonell, que van iniciar amb l’activitat  l’any 2012, com a distribuïdors de materials per a la construcció, i des de llavors han anat creixent considerablement i proporcionant als seus clients un impecable servei. Aquest negoci es va fundar el 2007, però va començar a actuar com a distribuïdor de materials el 2012, anys en què el sector en general estava més complicat, no obstant això, la família Carbonell va decidir ser emprenedora, tenint una visió del mercat de la seva zona, va saber veure la necessitat dintre de la seva franja d’actuació.

Imatge Façana Emccat Materials del Freser (Girona)

Imatge Façana Emccat Materials del Freser (Girona)

Aquesta nova incorporació d’Emccat Grup, compta amb unes instal·lacions de més de 2000mentre Nau, Exposició i pati. Actualment, Emccat Ribes de Freser disposa d’una gran varietat de productes, d’entre els quals destaquen les categories de: Ceràmica, Materials de Construcció, Pintura, Ferreteria, Electricitat bàsica, Jardineria… un gran assortiment amb el qual proveir als seus clients i oferir-los tots els productes necessaris ja sigui per a la realització de grans projectes, reformes, dissenys exteriors o adaptacions domèstiques, sempre acompanyat per un servei personalitzat.

Per a Emccat Grup aquesta nova incorporació significa la suma de magatzems associats de qualitat així com el fet de reafirmar la seva aposta per un mercat on preval el servei, l’assessorament i la qualitat de producte. A més la integració d’Emccat Materials del Freser segueix estant dintre de la política territorial i d’expansió implantada pel grup de compres.

Valentí Carbonell d'Emccat Materials del Freser amb Ferran Nájar, Director d' Emccat Grup.

Valentí Carbonell d’Emccat Materials del Freser amb Ferran Nájar, Director d’ Emccat Grup.

 

A través de la seva adhesió al grup, Emccat Materials del Freser es proposa mantenir-se dintre d’un mercat de valors, destacant la seva activitat a la comarca on estan situats i seguir brindant un meticulós servei als seus clients.

Entre els avantatges que ofereix Emccat Grup, trobem l’oportunitat d’ampliar l’oferta de famílies i productes, una projecció de futur, desenvolupament i innovació de botigues, eines de publicitat i màrqueting, formacions i trobades amb maques líders… al mateix temps es proporciona a tots els seus associats un suport i compromís diari per a optimitzar les seves capacitats competitives.