foto 1

Nova APP: Emccat a les teves mans!

Actualment fer presència online és un dels punts més vitals per tal d’obtenir un bon posicionament i potenciar d’aquesta manera la teva marca comercial o obrir-te pas entre un nou grup de clients, és per això que Emccat grup inverteix els seus esforços i els focalitza en mantenir actualitzades tant les seves xarxes socials com la seva pàgina web oficial, no obstant el grup de compres sempre va un pas endavant, i ha considerat oportú tenir el seu propi espai en els dispositius més actuals, implantant la seva pròpia APP Emccat Grup, la qual proporcionarà als seus clients informació de manera concisa, practica i dinàmica, i en el moment que ells la precisin. Acció de màrqueting que proporcionarà  al grup de compres seguir sumant èxits gràcies el seu esforç diari i constància, motiu per el qual són un grup de referència en el sector de la construcció, reforma i disseny de la llar.

Una iniciativa innovadora i útil, practica i dinàmica, després de plantejar-se aquests conceptes, el grup de compres a treballat durant els últims mesos per poder proporcionar als seus clients la comoditat de tenir la solució que necessiten a les seves mans, en definitiva: de poder gaudir de totes les novetats i actualitzacions a temps real d’Emccat només amb un clic.

Aquesta nova APP pretén satisfer les inquietuds dels seus clients de la manera més fàcil i ràpida, arribant a ser motiu d’inspiració i tendència dels mateixos. Per tal facilitar als usuaris la utilització, visualització i funcionament de l’APP la trobem disponible tant en Android com per IOS.

Amb aquesta nova plataforma, els clients d’Emccat estaran a un clic de fer les seves idees realitat, donant la capacitat d’imaginar i somiar en qualsevol part i moment amb els seus catàlegs, fulletons i revistes. L’aplicació compta amb una diversitat d’apartats entre els quals es troba l’opció de visualitzar quines són les ofertes vigents de cada magatzem i realitzar comanda online en el mateix moment, establint una connexió directa entre Emccat Grup i l’usuari client.

 

foto 2