foto 2

Viu Emccat, una forma d’innovar!

Amb l’objectiu de superar-se, reforçar el sentiment de marca envers la seva firma comercial, expandir i enfocar la seva imatge des d’un altre punt de vista i arribar a un altre tipus de target,  Emccat Grup ha decidit començar aquest gener amb la presentació d’un dels seus projectes més exclusius: La seva pròpia publicació Viu Emccat.

Optimisme, Il·lusió, Entusiasme i Classe donen vida a aquest nou format, amb el que el grup te grans expectatives i que sense dubte captivarà als seus lectors, sent així motiu d’inspiració dels mateixos.

L’edició Emccat Grup pretén aportar als seus associats un suport amb el qual prestar el millor assessorament als seus clients i participar en les seves creacions, transmetent un aire fresc i modern per plasmar a les seves llars.

Un altre objectiu que s’ha proposat el grup amb aquesta iniciativa és el d’enfocar la reforma, el disseny i tot l’entorn de la llar en general de forma diferent i trencadora, transmetent als seus lectors que tot el que desitgen a la seva vida quotidiana és possible. Una dosi de motivació que proporcionarà al seu públic la manera més còmoda d’imaginar l’entorn amb el que sempre havien somiat, posant al seu abast els ambients més exclusius, amb dissenys immillorables, a preu i qualitat òptima lligat a un assessorament òptim.

En aquest cas la revista va dedicada a l’interiorisme, moderns paviments i revestiments, banys avantguardistes, dutxes i mampares úniques, portes i finestres personalitzades i cuines d’última generació formen aquest número del Viu Emccat, en el que el grup a comptat amb alguns dels seus proveïdors referenciats amb els que dia rere dia uneixen esforços.

Podem definir-la com una fusió en format modern, dinàmic, que marcarà tendència durant els propers mesos i destinada a obrir tot un món de sensacions als seus clients, donant-los la capacitat d’imaginar i crear els seus projectes tant a petita com a gran escala, dissenyar tot un món d’ensomni dins de la seva llar, i fer del seu dia a dia tota una experiència única, el grup de compres està disposat a realçar cada espai de les llars dels seus clients, rendibilitat els seus espais i fer que no trobin a faltar cap detall, compactant ambients plens d’estímuls, i creant així ambients d’estil i originals,  conceptes que compleixen amb les expectatives i faciliten als seus clients la possibilitat de fer la reforma que sempre han anhelat i somiat.

 

Foto