foto 1

Roura i Pujol s’incorpora a Emccat Grup

Des de la central d’Emccat Grup segueixen creixent en quant a la seva part associada, donant la benvinguda a aquest nou any amb nous associats, projectes i objectius.

Així mateix durant el passat mes de gener, el grup de compres iniciava l’exercici 2016 amb una totalitat de 24 magatzems associats de qualitat, compromesos i disposats a treballar amb la força i  la unió que els caracteritzen, i amb més de 30 punts de venda distribuïts per tota Catalunya, Andorra i Balears.

L’última incorporació,  es tracta de ROURA I PUJOL magatzem integrat per professionals amb una llarga trajectòria dins del sector, iniciant la seva activitat i cobrint la demanda de Figueres (Girona) des de l’any 1978. Des dels seus inicis el negoci viu dedicat a la venta d’una àmplia gamma de materials per a la construcció i a la instal·lació d’impermeabilització de terrasses i cobertes,  oferint als seus clients el millor assessorament i optimes qualitats en els seus productes. Amb  1800 m2 totals d’instal·lacions entre magatzem i exposició, ROURA I PUJOL es considera un magatzem de referència a la seva zona d’influència.

Emccat Grup aportarà a aquest nou integrant l’opció de reforçar la seva estratègia comercial de cara al futur, millorar les seves capacitats competitives, i invertir en el seu suport i desenvolupament diari.

A la signatura van ser presents els dos socis de ROURA I PUJOL, Carles Roura i Eduard Pujol i per part del grup de compres Emccat Grup la presidenta del mateix; Núria Casamiquela i el seu director; Ferran Najar.

Aquesta nova incorporació fa que el grup de compres continuï complint l’objectiu d’interactuar a les zones que tenien previstes des de la seva fundació, i ho fa amb una part activa tant professional com dedicada al sector.

 

foto 2

De dreta a esquerra: Carlos Roura i Eduard Pujol, d’Emccat Roura i Pujol;

Núria Casamiquela, presidenta d’Emccat Grup i Ferran Nájar, director del mateix.