reunion-mallorca

Els socis d’Emccat Grup es reuneixen a Mallorca

El passat 7 d’octubre, els associats d’Emccat Grup visitaven l’ Illa per realitzar una de les seves reunions periòdiques de socis.

Durant la trobada es van tractar diferents punts rellevants per al grup, accions publicitàries que es portaran a terme durant els propers mesos, així com fortes i innovadores estratègies comercials. A part de valorar i presentar aquests punts, Emccat Grup va aprofitar la seva reunió per presentar al seu nou associat resident a l’Illa, Emccat Simonet, el que ja va acudir com invitat especial a l’últim Meeting que va celebrar el grup.

Diàriament la part activa d’Emccat Grup, els seus socis, estan més units i treballen per assolir un mateix objectiu, posicionar la seva marca i a la vegada fer-la créixer. I es que durant els últims anys hem vist a un grup totalment renovat, modernitzat i adaptat totalment a l’actualitat. Sense deixar de costat la seva marca d’identitat i tenint com a base empresarial oferir als seus clients: el millor servei, qualitat de producte i un assessorament personalitzat, Emccat Grup no deixa de créixer i aportar al mercat valors, els que avui dia el posicionen com a un grup consolidat i de referència.

reunion-mallorca

Associats d’Emccat Grup