Fulletó especial EMCCAT GRUP

El fulletó especial d’EMCCAT Grup “Ens hem tornat Bojos!”

EMCCAT Grup va presentar el passat mes de Juny, el nou fulletó especial per a la temporada d’estiu 2020. Una acció publicitària que a més de potenciar la seva gamma de productes By EMCCAT ha comptat amb la participació dels seus proveïdors homologats.

Amb el disseny d’aquest fulletó, el grup de compres s’ha proposat com a objectiu principal afavorir als seus clients, els que sent particulars o professionals, han pogut aprofitar i beneficiar-se de diferents descomptes, decidir-se entre productes de qualitat a preus reduïts, al mateix temps que obtenir obsequis amb determinades compres.

Fulletó temporada 2020 EMCCAT Grup «ens hem tornat Bojos!!»

“UNA EINA PER A REFORÇAR L’ASSESSORAMENT DELS SEUS PROFESSIONALS, I PROPORCIONAR TOTES LES SOLUCIONS ALS SEUS CLIENTS, UN AMPLI ASSORTIMENT DE PRODUCTES DE QUALITAT A PREUS ECONÒMICS”

Entre el contingut d’aquest fulletó EMCCAT Grup va recopilar una interessant selecció de Paviments i revestiments ceràmics, Porcellànics decoratius, interiors, exteriors, imitació fusta… Col·leccions carregades de funcionalitat i resistència, per aconseguir un perfecte i sofisticat acabat estètic.

Per descomptat, dintre de la recent campanya, no podia faltar una secció dedicada al Bany i la Cuina. Els clients del grup de compres han pogut renovar la imatge de les seves estades amb articles econòmics i de qualitat. Com a novetat i amb el reclam “Oportunitat EMCCAT” s’ha promocionat una sèrie d’electrodomèstics a preus altament competitius.

Per altra banda, a l’interior d’aquesta promoció es van oferir articles més tècnics de qualitat com Ciment Cola, Adhesius, Aïllaments… importants aliats ja sigui per a qualsevol renovació, reparació o obra, i maquinària destinada a la reforma i manteniment del jardí.

En relació amb els seus productes més professionals de marca by EMCCAT, com poden ser els seus Discos de Diamant, van posar a la disposició dels seus clients, grans ofertes especials amb regals.

Fulletó especial EMCCAT Grup obert

“UN FULLETÓ DIGITAL PERSONALITZAT PER A CADA SOCI, AMB L’OBJECTIU DE POTENCIAR TANT AL GRUP COM A CADA MAGATZEM”

Per aconseguir una màxima expansió – difusió de la seva campanya, s’ha distribuït aquest fulletó imprès, i es va portar a terme la personalització per cada soci en format digital.

Mostra fulletó digital personalitzat associat EMCCAT ARC ARBÚCIES