SOCIS EMCCAT CENTELLES

EMCCAT GRUP INCORPORA UN NOU ASSOCIAT A CENTELLES

El Grup de Compres continua amb la seva expansió per el territori de Barcelona, i aquesta vegada ho fa amb la suma d’un nou magatzem ubicat al municipi de Centelles.

Durant el passat mes de Març, EMCCAT Grup ha incorporat un nou associat: EMCCAT MATERIALS I SUBMINISTRES CENTELLES.

Un magatzem familiar situat al Municipi Barcelonès de Centelles (Comarca d’Osona). Al capdavant del negoci es troben; Carlos Valls i Laura Sánchez, amb els seus fills, Ferran i Ricard Valls.

FAÇANA MAGATZEM

Façana nou associat EMCCAT MATERIALS I SUBMINISTRES CENTELLES.

Els propietaris compten amb una àmplia experiència i trajectòria professional, dintre dels magatzems de construcció, i dedicats en l’àmbit dels subministraments i instal·lacions. Oferint un servei impecable i de qualitat als seus clients, al mateix temps que sostenible i amb un valor afegit, portat a terme per responsables amb vocació per el sector.

Actualment, amb l’obertura de les noves instal·lacions ubicades a Centelles, pretenen seguir amb la seva tasca de proveir tant un òptim assessorament com un bon preu, sobre una extensa varietat de productes de materials per al a construcció, proporcionant una assistència professional i de qualitat dintre de la seva zona d’interacció, i d’ara endavant ho fa amb el suport i de la mà d’EMCCAT Grup.

La decisió de formar part d’EMCCAT Grup ve donada amb la finalitat d’adquirir més suport, com pot ser per  exemple per al desenvolupament i impuls de les seves capacitats competitives, disposar de tots els avantatges i beneficis que suposa pertànyer al grup de compres, comptar amb un ampli ventall de solucions i eines…

Així mateix EMCCAT MATERIALS I SUBMINISTRES CENTELLES, com a nova incorporació a la part activa del grup, passa a formar part de totes les seves campanyes promocionals i publicitàries. Queda a la seva disposició la cartera de productes marca pròpia By EMCCAT a més de l’accés directe a òptimes condicions amb els seus proveïdors homologats de grup i multitud de preus especials amb marques líders.