Foto 2_800x565

EMCCAT Grup renova el seu conveni amb NOFER

Durant aquest setembre, el grup de compres de materials per a la construcció, EMCCAT Grup feia efectiva la renovació del seu conveni amb el
seu proveïdor NOFER.

Amb més de 45 anys d’experiència i amb seu situada a Barcelona (Cornellà de Llobregat), NOFER posa a la disposició dels seus clients més de 1000 referències d’equipaments accessoris i complements de bany, oferint sempre l’equilibri perfecte entre qualitat, preu i garantia.

Alguns dels projectes principals i de més rellevància, que han estat equipats per el proveïdor són la reconeguda torre Agbar (edifici d’oficines, Barcelona) i el gran teatre del Liceo, que com en el cas de l’anterior la seva ubicació és la ciutat de Barcelona.

Foto 2_800x565

Així doncs NOFER continuarà subministrant als magatzems associats d’EMCCAT Grup els millors i més competitius productes dins del sector en el qual ambdues parts inverteixen els seus esforços, assegurant als seus clients la seva professionalitat, suport, serietat i compromís.

Els valors afegits que aporta el proveïdor als socis del grup de compres Català, són la base del seu èxit comercial, oferint sempre una excel·lent qualitat en totes les famílies que formen la seva cartera de productes, realitzant els mateixos a mida i aportant solucions als seus clients. EMCCAT Grup actualment treballa amb una filosofia bàsica, que es pot dir que és la clau de la seva notorietat, renovar acords amb els proveïdors més compromesos del mercat actual, que comercialitzin productes competents – bones marques a bons preus – i que treballin amb la serietat que requereix el sector.

D’aquesta manera el grup de compres de referència dins de Catalunya, Andorra i Illes Balears continua creixent amb la notorietat de marca que l’identifica de la resta de grups i es consolida dins de l’àmbit de la construcció, sent així un fort competidor.

Des dels seus inicis EMCCAT Grup treballa minuciosament per tal d’assolir les aliances més òptimes amb els proveïdors més professionals i dedicats amb la tasca que porten a terme i d’aquesta manera cobrir les possibles necessitats del seu target, oferint sempre els recursos més rentables, confortables, qualitatius i carregats de tendència dins del sector de la construcció, reforma i disseny de la llar. EMCCAT Grup combinant la seva prioritat d’oferir sempre un assessorament òptim, eficient, de qualitat i treballant de manera continuada en la cerca i selecció dels millors proveïdors fan que el grup de referència continuï creixent amb una forta i exitosa visió de futur, reforçant la seva notorietat de marca i posicionament dins del mercat actual.

Escenari NOFER

Escenari NOFER