Foto 2_800x800

DAKE (BLANCO) Nou proveïdor d’EMCCAT Grup

Foto 1_800x226

EMCCAT Grup i Dake Fregaderos, S.L. signen un acord de col·laboració en el que el segon passa a formar part de la cartera de proveïdors referenciats d’un dels grups de compres pioners a Catalunya, Andorra i Balears.
EMCCAT Grup s’esforça i treballa diàriament per tal de cobrir un conjunt de serveis, i per aportar les condicions més òptimes i resolutives als seus magatzems associats, i que aquests puguin reforçar la seva competitivitat dins del mercat actual i proporcionar als seus clients els millors productes amb una excel·lent relació preu – qualitat.
Així doncs, Dake Fregaderos S.L ubicats a Montornès del Vallès (Barcelona) posarà a l’abast d’EMCCAT Grup totes les marques que comercialitza, inclosa la reconeguda marca BLANCO, especialistes en Aixetes i Aigüeres, la qual ofereix un ampli ventall de possibilitats per fer de la cuina un espai més pràctic, confortable, funcional, útil i innovador.

El recent proveïdor compta amb una llarga trajectòria professional, oferint sempre productes d’alta qualitat en les seves aigüeres, aixeteries, materials i una amplia gamma de complements que doten a les seves cuines amb personalitat pròpia i tendència.

EMCCAT Grup segueix apostant per proveïdors compromesos amb la tasca que desenvolupen i capaços d’aportar els productes més òptims, de qualitat i competitius amb els seus preus, que atorguen al grup estabilitat, garantia i qualitat que el posicionen i el fan comptar amb la notorietat de marca, amb la qual des de que es van implantar no ha deixat de créixer dia rere dia. El grup no únicament compta amb els proveïdors més resolutius, si no que la seva evolució també és deguda gràcies als magatzems associats, els que no han deixat de fer força de grup des de el primer moment de la seva fundació i treballen diàriament per establir una relació comercial òptima amb els seus clients finals.