20171220_121215

EMCCAT GRUP deixa enrere l’any 2017 amb un positiu balanç

DURANT LA SEVA PASSADA REUNIÓ DE SOCIS ES VAN DONAR A CONÈIXER TANT LA PREVISIÓ DE RESULTATS QUE ELS DEIXARIA L’EXERCICI 2017, COM ELS OBJECTIUS ASSOLITS I LA PLANIFICACIÓ DE NOVES ESTRATÈGIES.

La Presidenta del grup, Núria Casamiquela i Ferran Nájar, el seu Director, van presidir l’última reunió amb la qual la companyia va acomiadar un any molt fructífer. Cita durant la qual es va mostrar tant la previsió de resultats com les xifres previstes al llarg del ja finalitzat 2017, així com la planificació i el futur desenvolupament de diferents accions estratègiques que es portaran a terme al llarg d’aquest 2018.

s

El Director, Ferran Nájar junt a la Presidenta d’Emccat Grup, Núria Casamiquela i un dels seus membres del Consell, Xavier Colomer.

 

Durant la trobada es van tractar diferents temes respecte a la situació actual d’Emccat Grup, aspectes interns com són el llançament de futurs projectes publicitaris i accions de màrqueting per continuar promovent la seva idea de negoci i marca comercial. Emccat Grup veu en cada nou any una molt bona oportunitat per seguir invertint en el seu creixement global, treballar en noves millores sempre amb la intenció de fer evolucionar als seus magatzems associats així com les altes prestacions que representen la seva marca comercial a banda de continuar proporcionant als seus socis les millors eines i suports per al seu progrés i impuls empresarial.

 

Socis d'Emccat Grup reunits

Socis d’Emccat Grup reunits

Respecte els assumptes a tractar, es van exposar tant la previsió de benefici com l’anàlisi del positiu balanç obtingut durant aquest període, destacant especialment el notable increment de compres realitzades als seus proveïdors de grup, xifres que augmenten any rere any gràcies a la implicació d’ambdues parts i el compromís mutu que mantenen. També es van repassar les últimes negociacions i acords comercials tant amb noves marques com amb els seus proveïdors ja referenciats, a més es van plantejar diverses novetats i propostes, que permetran als associats d’Emccat Grup continuar aportant al mercat les més innovadores tendències, i les que tindran un paper important en la seva competitivitat com a grup.

Aquest nou any acaba d’iniciar i Emccat Grup ho ha fet definint diferents propòsits, donant forma a nous conceptes, una renovació d’idees i sempre treballant amb l’optimisme i l’ímpetu, que ho han acompanyat/diferenciat des que va emprendre el seu recorregut professional com a grup distribuïdor de materials per a la construcció.

 

Reunió del 20 de Desembre de 2017.

Reunió del 20 de Desembre de 2017.