A la imatge, els socis d'Emccat Grup i els representants de Weber

Jornada informativa de Weber a Emccat Grup

EL PROVEÏDOR WEBER, DÓNA SUPORT A EMCCAT GRUP, REALITZANT UNA JORNADA INFORMATIVA DURANT LA QUAL VA PRESENTAR UNA DE LES SEVES ÚLTIMES NOVETATS; LA NOVA GAMMA D’ADHESIUS FLEXIBLES.

El passat 20 de Desembre, tot coincidint amb la que va ser una de les seves reunions periòdiques de socis, el grup de compres va aprofitar esmentada trobada per realitzar una presentació de Weber. Una cita durant la qual el proveïdor d’Emccat Grup va voler transmetre de forma directa tant el suport com el compromís que  dedica als professionals que formen part de la seva companyia.

k

Socis d’Emccat i representants de Weber

Representant i donant veu a la marca van estar en Juan Cabrerizo i en Jaume Escudé, els que van aprofitar l’ocasió per presentar la seva última novetat i posar a la disposició dels socis d’Emccat una nova oferta especial. Els integrants d’Emccat Grup van conèixer de primera mà els avantatges que implica i les característiques que formen la seva nova gamma d’adhesius flexibles amb tecnologia Colagel-Tixo, una completa gamma de morters flexibles amb diferents graus de deformabilitat i altes prestacions, adaptades segons ús i condicions.

Presentació del dia 20.12.2017

Presentació del dia 20.12.2017

Aquest tipus de dinàmiques són molt considerades per els components del grup, donat que representen un punt de trobada important i altament eficaç entre Emccat Grup i els seus proveïdors, ja que per una banda són informats respecte a les concretes solucions i amplies possibilitats que neixen diàriament, a més de poder tractar aspectes per optimitzar i extreure un alt rendiment de la relació comercial ja existent.

Emccat Grup i Weber

Emccat Grup i Weber

Un dels aspectes prioritaris que es planteja Emccat Grup amb aquest tipus de jornades és el d’establir un contacte directe entre ambdues parts, que permeti l’intercanvi d’opinions i inquietuds i que com a conseqüència es formi un vincle més proper i el més fructífer possible, tractant-se del moment idoni perquè el grup de compres i les seves marques referenciades reforcin llaços i continuar creixent en una mateixa direcció.

A la imatge, els socis d'Emccat Grup i els representants de Weber

A la imatge, els socis d’Emccat Grup i els representants de Weber