A la foto: Jordi Mas d'Emccat Cerdanya i Jesús Porras de Placo.

Emccat Cerdanya organitza una jornada formativa de productes amb Placo

Donada la importància que comporta l’organització d’aquest tipus de trobades, Emccat Cerdanya, soci d’Emccat Grup, va organitzar en les seves instal·lacions de Puigcerdà (Girona) una presentació dels productes Habito i Glasroc X de Placo.

El passat 5 de Juliol Emccat Cerdanya reunia als seus clients per impartir amb el proveïdor Placo, una presentació de producte a les seves instal·lacions de Puigcerdà, a la província de Girona. Una jornada amb la finalitat de centrar-se en la formació i presentació d’aquests dos tipus de placa tant al personal de l’empresa com als clients del magatzem, i que es va basar en la demostració de la duresa d’Habito i els seus accessoris, i en la introducció de Glasroc X, per a tancaments en l’exterior.

Segons fonts d’ Emccat Cerdanya, es va tractar d’una experiència enriquidora i molt fructífera, a la qual van acudir molts dels seus clients interessats en aquestes referències.

Aquest tipus de trobades estan molt bé considerades entre els clients, ja que representen un fort punt d’unió i els proporciona solucions concretes i innovadores per millorar els seus projectes i treballs. A més donat que van acudir comercials tècnics de Placo, es van poder donar més detalls constructius sobre altres dels seus productes, i aprofitar molt més la trobada.

El resultat de la jornada va ser tot un èxit, ja que a més de prestar un assessorament als seus clients, actualment l’associat d’Emccat Grup treballa aquests dos tipus de Placa i ha tingut molt bona acceptació.

Els magatzems del grup de compres des de fa anys imparteixen aquest tipus de formacions i presentacions de producte, fent participis als seus clients i involucrant-los al màxim amb les referències que ofereixen, amb l’objectiu de proporcionar-los un suport constant així com una formació de qualitat.

A la foto: Jordi Mas d'Emccat Cerdanya i Jesús Porras de Placo.

A la foto: Jordi Mas d’Emccat Cerdanya i Jesús Porras de Placo.