Socis d'Emccat Grup 
amb els responsables de Schlüter Systems.

Així són els progressos i continus avanços d’Emccat Grup

Durant les seves reunions de socis, els accionistes d’Emccat Grup es reuneixen per tractar novetats, aspectes de la companyia així com per a rebre la visita d’algun dels seus proveïdors referenciats.

El passat 6 de Novembre, es va celebrar una nova reunió periòdica del grup Emccat, durant la qual, a més de plantejar nous mètodes estratègics, es va mostrar el positiu avanç que ha viscut la seva marca comercial durant els últims mesos, així com les millores que s’han anat implantant. L’objectiu de les seves trobades és el de facilitar el contacte directe entre la seva Central de Compres, els seus associats i els seus proveïdors de grup, donat que solen ser acompanyats pels responsables dels seus proveïdors referenciats, aspecte que reforça el vincle comercial entre ambdues parts.

En aquesta ocasió, els assistents van comptar amb la presència de Xavier Urbano i David Torrents, responsables comercials de Schlüter Systems. Visita mitjançant la qual, el proveïdor va voler fortificar el seu compromís amb la part activa d’Emccat Grup, aprofitar l’ocasió per prendre un contacte més directe amb els seus associats en un entorn més íntim, i al mateix temps poder intercanviar impressions en relació amb el seu producte i servei.

Socis d'Emccat Grup  amb els responsables de Schlüter Systems.

Socis d’Emccat Grup
amb els responsables de Schlüter Systems.

“Amb la seva intervenció en la reunió d’Emccat Grup, el proveïdor reafirma novament el seu suport cap al grup de compres i reforça el seu important vincle comercial”

Moment captat durant la reunió de socis.

Moment captat durant la reunió de socis.

En les seves reunions periòdiques, podem dir que recau un gran valor, sent de molta importància per mantenir una comunicació beneficiosa per als seus integrants, ja que a més de plantejar aspectes entorn la seva companyia i marca empresarial, serveix com a punt d’unió entre els seus socis i proveïdors, aspecte que permet continuar reforçant relacions comercials i mantenir el seu missatge de compromís.

“La constant aposta d’Emccat Grup per el servei de qualitat, producte i preu que presten els seus magatzems, han portat al grup de compres a ser tota una referència dins dels seus àmbits, i segueix avançant com a tal”

Socis d'Emccat Grup reunits amb els responsables de Schlüter Systems.

Socis d’Emccat Grup reunits amb els responsables de Schlüter Systems.

 

En relació a Xifres i expansió…

Com és habitual, durant la cita es van presentar els temes anteriorment tractats, així com un anàlisi de xifres aconseguides fins a la data i la previsió amb la qual es calcula tancar aquest exercici 2018, resultats que reflecteixen la seva evolució com a grup de compres i el seu constant creixement.

A més la recent obertura d’alguna de les seves botigues fa que la part associada del grup segueixi sumant i augmentant la seva presència a les zones que opera.

D’altra banda i parlant d’unes eines tan poderoses com són el màrqueting i la publicitat, es van presentar les importants novetats que es faran publiques pròximament, les que abasten tots els camps que cobreixen els seus magatzems associats. A més com cada any per aquestes dates, ja comencen a treballar en el seu esdeveniment anual MEETING EMCCAT GRUP, un esdeveniment que cada any aconsegueix afermar a multitud de professionals del sector.