2

La importància dels seus proveïdors de grup

Amb una visió de grup enfocada tant als seus socis com als proveïdors que formen part de la seva cartera, Emccat Grup dóna una gran importància a tots dos segments que constitueixen i donen vida a l’empresa.

Els magatzems del grup, treballen amb firmes tant Nacionals com Internacionals, que considerades com Proveïdors Premium, són de gran ajuda per que els mateixos comptin amb unes bases fortes i continuïn treballant sota una percepció sòlida, aportant altes prestacions dintre del sector com empreses distribuïdores.

Actualment, Emccat Grup disposa d’ una selecció de proveïdors referenciats amb una llarga trajectòria professional, amb multitud de solucions i referències que poder orientar de cara al seu client final. Unir esforços i treballar amb les millors firmes del mercat actual, és un fet que permet al grup extreure un alt rendiment així com el benefici d’oferir les màximes garanties i més absolutes qualitats als seus compradors.

La part proveïdora del grup, al mateix temps que proporciona un producte qualitatiu també brinda facilitats als magatzems Emccat Grup per oferir als seus clients el millor assessorament possible, com per exemple: l’organització de jornades tècniques i professionals que s’han portat a terme durant aquests últims mesos, destinades a presentar producte i explicar al detall les característiques i avantatges de diferents novetats. A més d’aquestes col·laboracions directes, s’ha pogut demostrar la implicació del grup envers als seus proveïdors, acudint en qualitat de convidat a diferents accions portades a terme pels mateixos, tals com inauguracions, esdeveniments i visites a les seves seus centrals.

Com venen transmetent des de la fundació del mateix, a Emccat Grup es treballa per donar un suport continu i diari als seus proveïdors, creant un important i fort feedback, que permeti tant a aquestes firmes, als seus magatzems associats com al propi grup continuar creixent dintre del mercat.

Foto Implantación de Grupo