Presentación DESA (1)

Grupo Desa acompanya a Emccat Grup durant la seva reunió de socis

El passat 26 d’Octubre, tot coincidint amb una de les reunions periòdiques de socis que realitza Emccat Grup,  es va aprofitar la trobada per portar a terme una presentació institucional per part d’un dels seus proveïdors referenciats: Grupo Desa.

Com portaveus de la companyia, van acudir a la cita Óscar Tormo (Key Account Manager) i Rafael Sánchez (Tècnic Comercial Divisió Retail) que es van encarregar d’apropar més la filosofia empresarial amb la qual treballen actualment. Durant la presentació, els associats d’Emccat Grup van ser informats del creixement de Grupo Desa dins del mercat així com de la seva pròpia evolució. També es va parlar de la continua adaptació de l’empresa dintre del sector i les diferents marques amb les que compta a l’actualitat.

Anteriorment ja s’ha vist a Grupo Desa i a Emccat Grup col·laborar en diferents accions comercials i treballar conjuntament pel continu desenvolupament empresarial d’ambdues parts. Sent aquesta ponència el reflex del compromís existent del que Grupo Desa va voler deixar constància i expressar a Emccat Grup, així com transmetre la seva fort aposta en continuar oferint als magatzems del grup les millors eines per projectar el seu producte i continuar vinculant-se molt més.

A més d’oferir un suport continu per part del proveïdor, es van posar a la disposició dels socis diferents propostes comercials d’implantació per facilitar la incorporació d’alguna de les seves famílies de producte, per tal que els clients de cada magatzem disposin de tota la informació possible respecte al producte exposat així com una major practicitat a l’hora d’orientar l’àmplia oferta de solucions amb les que compten, fent-ho de la forma més còmoda, dinàmica i visual possible.

Sempre pensant en un creixement mutu i constant, els associats d’Emccat Grup valoren de manera positiva la seguretat i la confiança que els aporten els seus proveïdors referenciats, que com Grupo Desa, treballen i inverteixen esforços per la implantació de noves estratègies comercials amb les quals cooperar juntament amb el grup de compres, que els hi permeten continuar aportant i a la vegada impulsar al mercat, els valors diferencials que han fet destacat al grup Emccat des de la seva creació.

Presentación DESA (2)

Socis d’Emccat durant la presentació de Grupo Desa