1

EMCCAT PREFABRICATS CARBONELL PRESENT A LA FIRA D’ALCÚDIA 2017

Emccat Prefabricats Carbonell, un dels associats Emccat Illes Balears, va participar en la passada fira d’Alcúdia (Mallorca). L’edició de la coneguda fira, va tenir 3 dies de durada, iniciant-se el 29 de Setembre i concloent el dia 1 d’Octubre.

Així doncs el centre d’Alcúdia va ser l’escenari on uns 100 expositors aproximadament, tots ells de diferents sectors, es van reunir i representar a molts dels comerços de la zona, sent visitats per multitud d’assistents.

La fira, va tenir molt bona acollida així com una valoració i un resultat molt positiu en general, permetent al nostre associat Mallorquí, establir un contacte directe amb els assistents, tant particulars com diversos professionals del sector de la construcció que també van acudir. D’altra banda i dintre de la diversitat de productes que es van oferir per part de tots els expositors durant aquests 3 dies, Emccat Prefabricats Carbonell va presentar part de l’àmplia gamma de productes que ofereixen tots els magatzems d’Emccat Grup com són: Plats de dutxa, encimeres, complements per a bany, rajoles, producte d’acabat, etc.

Tenint en compte i sent coneixedor de la importància que té participar en aquest tipus d’esdeveniments, el nostre soci va aprofitar l’ocasió tant per presentar productes, com per atendre als seus clients habituals i donar-se a conèixer davant d’un nou públic. Presentant els avantatges que els hi poden proporcionar com a magatzem de la construcció, els productes de qualitat amb els que treballen així com un servei totalment personalitzat i de garantia.

Emccat Grup, és un grup proper a la seva part associada, li dóna suport diàriament i li facilita eines per tal de poder aportar valors diferencials dintre del mercat. Tots els magatzems que formen la nostra part activa, es caracteritzen per proporcionar un producte òptim a un preu coherent, i sempre transmetre la confiança amb la qual treballen, oferint un servei professional totalment personalitzat i proper als seus clients.

1

2

3

Emccat Prefabricats Carbonell -Fira Alcúdia 2017