cersaie

Emccat Grup, present a Cersaie

Al mes de setembre, la part directiva d’Emccat Grup així com algun dels seus associats van acudir a Bolonya per visitar l’última edició de la coneguda fira de Cersaie. Durant la que van poder veure i conèixer de primera mà les novetats presentades, tendències així com cap a on van encaminats els nous conceptes en quant al mercat de la ceràmica es refereix. Emccat Grup a part d’estar representat durant aquest conegut esdeveniment, va aprofitar l’ocasió per establir nous vincles comercials, estrènyer i compartir sinergies amb les marques que formen part de la seva cartera de proveïdors.

Segons declaracions dels integrants del grup de compres, entenen la importància de mantenir-se actualitzats, a més dels beneficis que comporta renovar idees i coneixements en quant a últimes tendències. Així com apostar per marques de qualitat i que garanteixin un servei òptim amb el qual poder diferenciar-se dins del mercat.

 

cersaie

Núria Casamiquela, d’Emccat MESA i presidenta del grup, Ferran Nájar, Director del mateix i Mònica Cuscó, d’Emccat MATERIALS CUSCÓ