Imatge Meeting Emccat Grup 2018

Emccat Grup es supera novament amb la 8ª edició del seu MEETING EMCCAT GRUP 2018 i incrementa els seus resultats respecte a l’any anterior

Experts del sector de la construcció, reforma i disseny de la llar, marques reconegudes a nivell mundial entre un llarg etcètera de professionals, es van reunir durant els passats 3 i 4 de Maig, al Recinte Firal de Terrassa (Barcelona), per assistir i participar al Meeting Emccat Grup 2018.

Per l’empresa, absolutament totes les edicions del seu Meeting Emccat Grup sumen un nou èxit, sent de vital importància per la seva evolució dintre del mercat actual, però d’aquesta recentment celebrada cita, es pot dir que es va considerar especial, ja que va coincidir amb la celebració del seu vuitè aniversari com a grup de compres de materials per a la construcció.

Per a Emccat Grup el seu esdeveniment anual ja és una tradició, una trobada que no deixa de créixer i en la que es treballa contínuament per seguir incorporant nous conceptes mantenint sempre el context del seu format.

Imatge Meeting Emccat Grup 2018

Imatge Meeting Emccat Grup 2018

 

Durant la trobada professional, el grup de compres va comptar amb la presència i participació de 54 marques reconegudes tant a nivell Nacional com Internacional, la total assistència dels seus associats i alguns dels seus principals clients, a més de ser acompanyats per diferents personalitats del Gremi, Institucions i diversos Directors de les marques expositores.

Al recinte Firal de Terrassa

Al recinte Firal de Terrassa

Amb la celebració de cada Meeting Emccat Grup, la companyia es proposa assolir uns objectius fonamentals, tals com; permetre als seus expositors demostracions de producte o bé explicar determinades característiques, presentar novetats… en definitiva donar l’oportunitat als seus proveïdors de conèixer les inquietuds dels socis d’Emccat Grup així com resoldre dubtes, compartir sinergies, reforçar relacions comercials, etc.

Sempre buscant un benefici conjunt, des d’Emccat Grup s’inverteix un esforç important per a proporcionar un alt rendiment tant als seus magatzems associats com una notorietat als seus proveïdors de grup, els que també signifiquen una part molt important per l’empresa.

Socis d'Emccat Grup, clients i proveïdors

Socis d’Emccat Grup, clients i proveïdors

El Meeting Emccat Grup 2018 es va iniciar el Dijous 3 de Maig a la tarda, on els associats del grup van començar a visitar als expositors. El dia següent es va plantejar sota un entorn exclusivament relacional i comercial, a més amb motiu de fer la Inauguració del seu esdeveniment més Institucional (com l’any anterior), van ser partícips del moment, diferents representants de l’Ajuntament de Terrassa, del Gremi de Constructors del Vallès, del Cercle de Joves Empresaris, Directors Generals de les marques patrocinadores i els representants de les mateixes. Multitud de professionals van donar vida a aquest acte tan important per al grup de compres, un moment en el qual es va demostrar el compromís i la professionalitat amb la que treballen tots i cadascun dels seus integrants.

Ferran Nájar, Director d’Emccat Grup; Manuel Giménez Guardia, 4t Tinent d’Alcalde de l’àrea Desenvolupament econòmic, Indústria i ocupació; Jordi Rueda, President del Consell de Districte 3; Salvador Navarro, Director de serveis d’obres i manteniment de l’espai públic; Núria Casamiquela, Presidenta d’Emccat Grup; Antoni Abad, President de la Patronal Cecot; Toni Palet, President del Gremi de Constructors del Vallès i Paco Hoya, President del Cercle de Joves Empresaris (Cecot).

Ferran Nájar, Director d’Emccat Grup; Manuel Giménez Guardia, 4t Tinent d’Alcalde de l’àrea Desenvolupament econòmic, Indústria i ocupació; Jordi Rueda, President del Consell de Districte 3; Salvador Navarro, Director de serveis d’obres i manteniment de l’espai públic; Núria Casamiquela, Presidenta d’Emccat Grup; Antoni Abad, President de la Patronal Cecot; Toni Palet, President del Gremi de Constructors del Vallès i Paco Hoya, President del Cercle de Joves Empresaris (Cecot).

 

Segons fonts properes a Emccat Grup, aquesta edició del seu esdeveniment a deixat molt bones sensacions entre els participants i assistents, en quant a organització, format i l’optimisme que es va respirar durant la trobada, a més aquest any va créixer el nombre de visitants respecte a les anteriors edicions, un aspecte que va ser molt positiu a la vegada que satisfactori per a tots els que formen Emccat Grup. Per altra banda i parlant de volum de negoci, s’han recollit unes xifres molt fructíferes que sense dubte repercutiran directament sobre el creixement del grup, constatant un augment de compres i comandes, que sumat a tot el treball que es va realitzar durant els dos dies tant a nivell comercial com relacional, han fet de la cita tot un èxit.

Amb la intenció d’amenitzar la jornada i fer-la el més acollidora possible, els assistents a l’esdeveniment van comptar amb diferents activitats lúdiques, convidats i sorpreses, detalls que van permetre als professionals que es trobaven al Recinte, desconnectar i passar moments més divertits, cosa que al final serveix per continuar treballant relacions comercials solides, tant a nivell personal com professional.

069

075Animació i Oci durant el Meeting Emccat Grup 2018 

Per finalitzar una edició més del Meeting Emccat Grup, tant els associats del grup com els seus clients i proveïdors es van dirigir a l’Hotel Don Candido de Terrassa per realitzar el seu també tradicional, sopar de Gala.

Els convidats van gaudir de música en directe dintre d’un ambient relaxat i d’un espectacle protagonitzat per el Sr. Andrés Torres (Diario de un Cuarentón) que va divertir als assistents i show amb el qual es va tancar la nit.

IMG_1915

Sopar de Gala 2018

Per a Emccat Grup poder celebrar un any més un esdeveniment d’aquestes característiques és molt rellevant, ja que el posicionen com a grup de referència i  reafirmen les bases que formen la seva filosofia empresarial, entre altres aspectes.