Socis d'Emccat Grup

Emccat Grup celebra la seva Junta General, i segueix consolidant-se dins del sector

El grup de compres reuneix a la seva part activa i exposa davant els seus associats el positiu balanç de resultats adquirits durant l’exercici 2017, així com els objectius assolits durant aquesta ja passada etapa, entre diversos assumptes rellevants per a l’empresa.

Emccat Grup es va reunir novament el passat 28 de Juny, per a celebrar la seva Junta General 2018, amb motiu d’aprovar els seus comptes anuals, presentar diferents accions que s’estaven treballant i anunciar algun canvi en el seu Consell d’Administració.

Aquesta nova Junta General va ser presidida, com és habitual, per Núria Casamiquela, la Presidenta del grup, Ferran Nájar, el seu Director així com pel seu Consell d’Administració. Des del primer moment, la part Directiva del grup va voler transmetre als seus associats la satisfacció dels resultats obtinguts, presentant els seus comptes anuals així com la memòria realitzada durant l’exercici 2017.

Durant la trobada amb els seus accionistes, el Sr. Nájar va fer al·lusió tant als resultats obtinguts com a l’increment que es podia comprovar d’un any a un altre, aspecte que denota la implicació i força de grup amb la qual treballen els seus magatzems.

Així mateix el Director del grup, va explicar els diferents canvis que s’havien produït durant la història de Emccat Grup quant a Imatge Comercial i resultats globals. A més va voler destacar enfront de la seva part activa, la importància que comporten aquests canvis o adaptacions per a l’empresa, i per a la seva consolidació com a grup de compres dins del mercat actual. I és que al llarg dels anys, Emccat Grup, ha invertit tots els seus esforços a transmetre el seu missatge de confiança i garantia, ha treballat per posicionar als seus magatzems distribuïdors dins de l’àmbit de la construcció i reforma, pensant sempre a influir directament en les capacitats competitives dels seus associats.

Socis d'Emccat Grup

Socis d’Emccat Grup

 

Un altre dels punts que es van tractar, va anar el nomenament de Dolors Claret de Emccat Casa Arimany com a nova Membre del Consell d’Administració, i la substitució per jubilació del Sr. Antoni Mateus pel Sr. Pepe Medina, tots dos socis d’ Emccat Materials i Forjats.

Des d’Emccat Grup expressen el seu agraïment al Sr. Antoni Mateus per tots els anys compartits com a soci del grup i Membre del seu Consell d’Administració, per la seva aportació, col·laboració i dedicació.

Presidenta d'Emccat Grup i Sr. Antoni Mateus, d'Emccat Materials i Forjats

Presidenta d’Emccat Grup i Sr. Antoni Mateus, d’Emccat Materials i Forjats