VIU EMCCAT 4

Edició especial de la revista Viu Emccat! 8 anys de disseny, qualitat i il·lusió…

Per celebrar els seus 8 anys de treball i dedicació, Emccat Grup ha editat una edició especial de la seva Revista Viu Emccat en la qual han col·laborat multitud de reconegudes marques, a més de coincidir amb la celebració de la seva VIII Meeting Emccat Grup 2018.

Aquests últims mesos han estat importants per al grup de compres, ja que els seus integrants han comptat amb esdeveniments rellevants, fruit del seu esforç i dedicació. Per celebrar un any més, Emccat Grup ha publicat una edició especial de la seva Revista Viu Emccat, amb interessants propostes comercials que s’adapten a les més altes exigències del mercat.

La publicació, se centra a mostrar les marques amb les quals treballen els seus magatzems distribuïdors, el minuciós treball que exerceixen així com la selecta qualitat que caracteritzen els seus productes, una revista que el seu objectiu és posicionar al grup de compres dins del sector, així com als seus proveïdors. Aquest últim nombre dóna un repàs a l’àmplia cartera d’articles dels quals disposen, oferint: innovació i art ceràmic, excel·lència en parquet i pintura, confort i equilibri per al bany, tendència en cuines i aixetes, il·luminació i interiorisme, complements i mobiliari de jardí, teules i equipaments exteriors, tecnologia sostenible, a més aquest nombre compta amb una secció especial de diferents productes tècnics d’aplicació.

Des de la seva creació com a grup, Emccat Grup ha tingut la clara convicció de treballar el seu present amb lliurament i il·lusió sent el seu mètode de motivació, i durant tots aquests anys han treballat amb la clara determinació de crear un futur empresarial de millor qualitat, buscant consolidar-se cada dia dins del mercat sempre amb la seva rigorosa filosofia empresària definida.

Fruit de la labor que s’exerceix des de Emccat Grup, neix una nova edició del Viu Emccat, una nova i especial publicació en la qual han tingut molt present la importància que tenen cada projecte i la il·lusió dels seus clients, motiu pel qual novament presenten una gran diversitat de productes de qualitat, solucions d’altes prestacions així com idees i conceptes amb els quals inspirar la seva vocació més creativa i professional a l’hora de construir, reformar i decorar les seves llars.

 

Imatge edició especial de la Revista Viu Emccat

Imatge edició especial de la Revista Viu Emccat