2

Actis es reuneix amb els associats d’Emccat Grup

Tot coincidint amb la seva Junta General, el passat 29 de Juny els associats d’Emccat Grup van comptar amb la participació d’un dels seus proveïdors referenciats, Actis.

La visita va començar amb una càlida acollida per part del grup Emccat als representants de la firma; Christophe Hamblot i Josep Ramón Vallverdú. Els que van explicar la situació de la normativa vigent, així com les noves normatives d’obligat compliment que la comunitat Europea té previstes regular molt pròximament, proporcionant tota la informació en relació al tema dels aïllaments.

També van detallar als associats del grup la filosofia actual amb la que treballa Actis, així com l’oferta de productes i serveis que posen a la seva disposició. Un altre dels objectius que es va proposar el proveïdor amb aquesta participació va ser el d’aprofitar esmentada trobada per presentar i fer una demostració “in situ” de la seva última novetat, la gamma d’aïllaments ultrafins multi-reflectors: Hybris.

És un fet que tant professionals del sector com clients, busquen solucions cada vegada més concretes  i innovadores per implantar als seus projectes, i aquest tipus de trobades sense dubte reafirmen la relació comercial existent entre Emccat Grup i els seus proveïdors referenciats. El grup de compres valora de forma molt positiva aquest tipus de col·laboracions, donat que juguen un paper important per al constant creixement i evolució dels seus magatzems.

2

Reunió Emccat Grup

2